Tips voor outsourcing - Waarop moet u letten in een virtuele assistent

In de huidige moeilijke economie draaien de meeste bedrijven mager. Met de komst van inkrimpen, uren besparen en een winstgevend bedrijf leiden, is er nog veel werk te doen. Zoveel bedrijven huren virtuele assistenten in. Je zult al je opdrachten per e-mail of telefoon afhandelen, dus zorg ervoor dat je je assistent interviewt om er zeker van te zijn dat je echt begrijpt wat je verwacht te doen voor je en voor welke prijs. Hier is een samenvatting van hoe VA's werken en waar u op moet letten in uw bedrijfsvereniging.

Related image

Wat is een virtuele assistent

Een virtuele assistent is een thuisbusinesspartner die kleine bedrijven de mogelijkheid biedt om alledaags werk uit te besteden dat tijd en moeite kost. Bovendien kost dit werk bedrijven geld, zowel aan personeelskosten als aan tijdwinst.

Een Virtual Assistant (VA) bevindt zich over het algemeen op een externe locatie - waar ook ter wereld - en werkt dagelijks voor haar klanten en zorgt voor het werk dat zij haar toewijst.

VA's staan ​​normaal gesproken bekend om hun kosteneffectieve en betaalbare werk van goede kwaliteit, wat het allemaal de moeite waard maakt voor hun klanten. Ze zijn niet alleen kostenbesparend, ze staan ​​erom bekend dat ze veel kennis hebben van veel van het werk dat ze worden gevraagd.

Een virtuele assistent weet vaak een beetje over veel verschillende onderwerpen door eerder onderzoek gedaan voor vergelijkbare titels. In elk geval zijn Virtual Assistants over het algemeen specialisten in de kunst van online onderzoek, onderzoek en diepgaand zoeken naar alles wat hun klanten willen weten of hebben gedocumenteerd.

Virtuele assistenten zijn geen uitzendkrachten, het zijn zelfstandige ondernemers die bijna al uw marketing- en secretariële behoeften aankunnen. Een perfecte manier om uw kantoor overhead onder controle te houden.

Een voortdurende associatie met een virtuele assistent biedt u iemand met praktische kennis en begrip van uw bedrijf en de doelen ervan. Het is de meest kosteneffectieve manier om waardevolle hulp te behouden terwijl u uw uitgaven minimaal houdt.

Ze zijn net zo bezorgd over uw zakelijke succes als u - omdat hun succes van u afhangt. U kunt een hoge mate van betrokkenheid verwachten, aangezien de meeste strikte werkrichtlijnen en ethiek volgen en u te allen tijde de beste service beloven en uw belangen beschermen. Vertrouwelijkheid is gewaarborgd.

Voordelen van het gebruik van een virtuele assistent

Of u nu een klein bedrijf of een Fortune 500-bedrijf runt, met behulp van een virtuele assistent bespaart u steeds weer tijd en geld. U krijgt de voordelen van een fulltime medewerker die uw behoeften begrijpt - zonder de overhead van ziektekostenverzekering, kantoorruimte, apparatuur, loonheffingen en alle andere kosten voor het aannemen van een andere medewerker.

Eén virtuele assistent kan vaak het werk van verschillende medewerkers doen, waardoor er geen extra fulltime personeel nodig is. En u betaalt alleen wanneer u uw Virtual Assistant gebruikt. U kunt uw VA zelfs een kleine provisie betalen om ervoor te zorgen dat ze beschikbaar is wanneer u maar wilt.

Outsourcing maakt niet alleen uw tijd vrij om u te concentreren op het inkomsten genererende deel van uw bedrijf, maar u krijgt uw werk ook veel sneller gedaan en misschien ook met betere kwaliteit.

U hoeft zich nooit zorgen te maken dat het personeel elke ochtend op tijd komt. Geen zorgen over koffiepauzes, lunchpauzes, vakantiedagen, vakantiegeld, ziektedagen, werknemersargumenten, enz.

Heb je ooit vermoed dat je werknemers op internet surfen terwijl ze zouden moeten werken? Je kunt er redelijk zeker van zijn dat ze dat precies doen. Dit verliest u tijd, geld en vertrouwen in uw medewerkers. En het is ook niet nodig. Huur gewoon een virtuele assistent in om een ​​deel van uw werk voor u te doen. U zult het veel handiger, kosteneffectiever en tijdbesparend vinden.

Waarom geniet u niet van de vrijheid om uw eigen bedrijf te runnen zonder de administratieve rompslomp en het gedoe. Het kost u veel minder dan u denkt.

Image result for virtual assistant

Hoe worden virtuele assistenten betaald?

De betaalmethode is meestal PayPal, wat waarschijnlijk de veiligste en zeker de snelste manier is om geld over te maken in de wereld van vandaag.

Meld u aan bij uw PayPal-account, selecteer Geld verzenden en stuur het gewenste bedrag naar de PayPal-account van de VA. Het is zo makkelijk!

Een virtuele assistent is een zakelijke ondernemer die wordt betaald als een onafhankelijke aannemer. Ze werken op afstand en gebruiken technologie om diensten wereldwijd te leveren.

Geen loonheffingen, geen ziektekostenverzekering, geen enkele overhead waar u zich zorgen over hoeft te maken. De vergoeding is afhankelijk van de opdrachttoewijzing en het expertiseniveau van de VA.

Virtuele assistenten kunnen overal opladen van $ 5 tot $ 75 per uur, afhankelijk van de complexiteit van de opdracht. Er zijn echter bepaalde landen waar Virtual Assistants de spreekwoordelijke dertien-op-een-dozijn zijn, en u moet hierop letten, omdat dit de kwaliteit van uw werk kan weerspiegelen - slecht Engels, slechte grammatica (of helemaal geen), spelfouten , typefouten en nog veel meer.